Go to content
""
Nieuws 10/09/23

Meld je aan voor rondetafel communicatieplan 

In oktober organiseren wij rondetafels over het communicatieplan pensioentransitie. Tijdens de rondetafels geven wij een korte toelichting op de Leidraad communicatieplan en voorbeelden uit onze eerste beoordelingsronde. Daarnaast is er veel ruimte voor vragen.

We hebben per bijeenkomst plek voor 30 personen van pensioenuitvoerders en pensioenuitvoeringsorganisaties. De bijeenkomst is vooral interessant voor diegenen die al zijn gestart met het opstellen van het communicatieplan. Gedurende 2023 en 2024 organiseren we meer van dit soort bijeenkomsten. Als je nog niet begonnen bent met het communicatieplan, kun je op een later moment daarvoor aanmelden. Overigens publiceren wij de voorbeelden ook op onze website en via het Transitiebulletin.

Waar en wanneer

Locatie: AFM, Vijzelgracht 50, 1017 HS Amsterdam

Datum: 2 oktober 2023
Tijd: 10:00 – 12:00

Datum: 10 oktober 2023
Tijd: 14:00 – 16:00

Aanmelden

Je kan je aanmelden en je beschikbaarheid aangeven via ons aanmeldformulier. Je kan daar ook alvast je vragen doorgeven. We hebben al veel aanmeldingen binnen. Als er meer belangstelling is, zullen we meer bijeenkomsten organiseren. Je kan je belangstelling daarvoor doorgeven via het aanmeldformulier. 

Andere vragen

Heeft je andere vragen of opmerkingen? Mail ons dan op pensioencommunicatieplan@afm.nl. Heb je algemene vragen, stel die dan via pensioen@afm.nl.

Contact bij dit artikel

AFM

Wilt u het laatste nieuws van de AFM ontvangen?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte.