Registers van de AFM

In de registers vindt u gegevens over vergunningen, meldingen en ontheffingen.

Vergunningen

In de vergunningenregisters zijn de vergunningen opgenomen die door de AFM zijn verleend. Vergunningen verleend door De Nederlandsche Bank (DNB) zijn te vinden in het register op de website van DNB.

Meldingen

In de diverse meldingenregisters zijn de verschillende meldingen opgenomen die financiële ondernemingen en aandelenbezitters volgens de wet moeten doen.

Zoeken in de registers en uitzonderingen

Onderaan deze pagina kunt u in diverse registers tegelijk zoeken met één of meer zoektermen. U kunt ook per register zoeken.

De gegevens van een aantal registers zijn niet te vinden via de algemene zoekfuntie, omdat deze in afwijkend format beschikbaar zijn. Kijk voor de gegevens van onderstaande registers dus op de betreffende registerpagina.

Ontvang dagelijks de wijzigingen van drie meldingenregisters

De wijzigingen in de registers Geplaatst kapitaal, Substantiële deelnemingen en Bestuurders en commissarissen worden dagelijks opgenomen in de registerupdate. Als u zich hierop abonneert, dan ontvangt u dagelijks (dinsdag tot en met zaterdag) een mail met de wijzigingen.

Vragen?

Heeft u een vraag over de registers? Kunt u een onderneming of melding niet vinden? Of weet u niet in welk register u moet zoeken? Neem dan contact met ons op.

 
 

Zoeken in de registers