Go to content

Wat is jouw expertise?

Op hoog niveau bijdragen aan een betere financiële wereld? Samen met andere bevlogen professionals werk jij aan het verbeteren van de sector. Benieuwd wat wij jou te bieden hebben?

Divers en inclusief, met een gemeenschappelijke motivatie

Stagelopen bij de AFM?

De AFM biedt regelmatig uitdagende stageplaatsen aan voor ambitieuze en getalenteerde studenten. We bieden een dynamische werkomgeving, waar je veel kunt leren van deskundige collega’s én de kans krijgt om bij te dragen aan belangrijke projecten met een maatschappelijke impact.

AFM'ers aan het woord

Wat bieden wij en hoe is het om te werken bij de AFM? Wij volgden enkele collega's tijdens hun werk en lieten hen aan het woord over hun ervaringen.Alsjeblieft accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Werken bij de AFM: wat is jouw expertise?

De AFM als werkgever

De AFM wil een toonaangevende toezichthouder zijn. Vanuit deze ambitie hebben wij een uniforme werkwijze ontwikkeld voor al onze afdelingen. Doel is om de effectiviteit, efficiency en wendbaarheid van onze organisatie te vergroten. Onze werkwijze maakt sturen op de kwaliteit van ons werk, gedrag en cultuur en het continu verbeteren van onze processen makkelijker en vergroot het lerend vermogen van onze organisatie.

Contact met een van onze collega's?

Wil je eens vrijblijvend met een recruiter of collega van een bepaald team praten? Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar recruitment@afm.nl