Wat is jouw expertise?

Op hoog niveau bijdragen aan een betere financiële wereld? Samen met andere bevlogen professionals werk jij aan het verbeteren van de sector. Benieuwd wat wij jou te bieden hebben?

Werken bij de AFM

Young professionals

Werken op academisch niveau. Inhoudelijk uitdagende projecten die regelmatig de voorpagina’s halen. Een plek waar je snel verantwoordelijkheid krijgt en een hele steile leercurve ervaart. Dát is werken bij de AFM.

Professionals

Je hebt ruime werkervaring en denkt na over de rest van je carrière. Ga je jezelf verbreden als manager of juist de diepte in als specialist? Misschien zoek je nog meer inhoudelijke uitdaging. De AFM biedt het je allemaal.

Alsjeblieft accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Werken bij de AFM: wat is jouw expertise?

De AFM als werkgever

De AFM wil een toonaangevende toezichthouder zijn. Vanuit deze ambitie heeft de AFM een uniforme werkwijze ontwikkeld voor alle afdelingen binnen de AFM. Doel is om de effectiviteit, efficiency en wendbaarheid van onze organisatie te vergroten. De AFM werkwijze maakt sturen op de kwaliteit van ons werk, gedrag en cultuur en het continu verbeteren van onze processen makkelijker en vergroot het lerend vermogen van onze organisatie.

AFM'ers aan het woord

Hoe is het om te werken bij de AFM? Wij volgden enkele collega's tijdens hun werk en lieten hen zelf aan het woord.