Go to content
Attention:

Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

praatballon
Nieuws 25/04/18

Heeft u de marktmonitor al ingevuld?

De uiterste invuldata voor de marktmonitor adviseurs & bemiddelaars 2018 (MMAB 2018) naderen. Groep 1 heeft de tijd tot en met zondag 6 mei, groep 2 tot en met zondag 13 mei en groep 3 tot en met zondag 20 mei 2018. Zorg ervoor dat u de vragenlijst op tijd invult en toestuurt.   

De marktmonitor is de jaarlijkse uitvraag van de AFM onder adviseurs, bemiddelaars en gevolmachtigd agenten. In deze vragenlijst worden voornamelijk bedrijfsspecifieke gegevens uitgevraagd. Deze gegevens hebben tot doel de AFM inzicht te geven in de markt van adviseurs en bemiddelaars en de daaruit voorkomende risico’s. Met de inzichten kan de AFM haar toezicht gerichter inzetten.

Wachtwoord

Als u problemen hebt bij het inloggen, kunnen wij op uw verzoek het wachtwoord naar een beleidsbepaler van de onderneming mailen, zodat u dit kunt kopiëren.

Correcties

Als u een antwoord wijzigt of een eerder overgeslagen vraag later beantwoordt, is het noodzakelijk dat u vanuit de betreffende vraag de vragenlijst opnieuw doorloopt door steeds op ‘volgende’ te klikken. Het kan namelijk zijn dat uw wijziging tot andere/nieuwe vragen leidt. 

Vragenlijst tussentijds opslaan

Wanneer u de vragenlijst tussentijds wilt opslaan, dan kunt u dit doen door op ‘volgende’ te klikken, en dan de vragenlijst af te sluiten. Alle tot dan toe gegeven antwoorden worden daarmee automatisch opgeslagen.

Start ruim op tijd

Wacht niet tot het laatste moment met invullen. De ervaring leert dat tegen het einde van de invultermijn het aantal telefoontjes toeneemt en hierdoor ook de wachttijden. Bovendien is het Ondernemersloket van de AFM in het weekend telefonisch niet bereikbaar.

Vragen?

Bij vragen kunt u contact opnemen met het Ondernemersloket. Het Ondernemersloket is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur, via telefoonnummer 0800 - 6800 680 (gratis) of per e-mail: ondernemersloket@afm.nl.

Contact bij dit artikel

AFM

Wilt u het laatste nieuws van de AFM ontvangen?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte.