Natasja Veldman

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik de secretariële kant op wilde gaan. Ik vind het fijn om te ontzorgen, dat ligt in mijn aard. Nadat ik mijn mbo-diploma had behaald, wilde ik eigenlijk een jaartje werken om ervaring op te doen en daarna weer verder studeren. Ik liep een uitzendbureau binnen en een week later zat ik bij ING. Ik ben pas na 15 jaar weer vertrokken en heb daar als secretaresse en managementassistente veel afdelingen gezien en het erg naar mijn zin gehad.

Functie: Secretaresse Expertisecentrum
natasja-veldman-1206x540

‘Ik krijg geen stress van complexe agenda’s en zie het als een uitdaging om dan toch een match te vinden’

Humor en warmte

Na mijn vertrek bij ING kon ik op mijn huidige rol bij de AFM solliciteren en het leek me interessant om eens aan de andere kant van het speelveld te kijken. Maar ik vond het ook wel spannend, want ik ben gevoelig voor sfeer. Ik ben in mijn element in een omgeving met humor en warmte, terwijl mijn beeld van de AFM nog was: serieuze oude mannen, grijze pakken en aktetassen.

Duurzaam contact

Dat beeld was na het sollicitatiegesprek en mijn eerste werkdag al 180 graden gedraaid. Ik werd verrast door de hartelijkheid. Het was heel fijn om te merken dat mijn collega’s me echt wilden leren kennen en er alles aan deden om mij prettig te laten voelen. Mijn collega’s zijn oprecht in mij geïnteresseerd en staan voor me klaar, in goede en slechte tijden. Dat klinkt cliché, maar het is echt zo. Als je even de ruimte nodig hebt om werk en privé in balans te houden, dan is dat ook zeker bespreekbaar. Ik heb het idee dat we AFM-breed niet alleen naar resultaat kijken, maar ook naar de mens erachter.

Tijdsdruk

Als secretaresse van het Expertisecentrum – dat met ongeveer 60 collega’s veel eigen (gedrags)onderzoek doet en andere afdelingen ondersteunt met onderzoekscapaciteit – bied ik samen met mijn collega-secretaresse ondersteuning aan het hoofd van de afdeling. Daarnaast beheren we onder meer de agenda’s van de managers, plannen we interne en externe afspraken in, organiseren we bijeenkomsten, behandelen we zakelijke reisaanvragen en bieden we ondersteuning bij werving en selectie. Het werk is veelzijdig en biedt uitdagingen. Zo ben ik sinds kort ook inhoudelijk betrokken bij een project. Ik vind het fijn om af en toe onder tijdsdruk te moeten werken. Ik krijg geen stress van complexe agenda’s en zie het als een uitdaging om dan toch een match te vinden. Dat geeft voldoening.

Vacatures voor Staf & ondersteuning

Contractmanager huisvesting en duurzaamheid

Staf & ondersteuning Professional

Interne IT-auditor

Staf & ondersteuning Professional