Go to content

Waar ligt jouw expertise?

Binnen de AFM kun je op diverse gebieden een bijdrage leveren aan het financieel welzijn van Nederlandse bedrijven en consumenten. Niet alleen in de rol van toezichthouder, maar ook door vanuit jouw expertise ons toezicht verder te versterken en te vernieuwen.

Accountancy

Accountancy

Wil je toezicht houden op de naleving van de kwaliteitseisen waar accountantsorganisaties aan moeten voldoen? Houd jij straks toezicht op de financiële verslaggeving van beursgenoteerde ondernemingen?

IT & Data

IT & Data

Wil jij meewerken aan een gestroomlijnde informatievoorziening voor de AFM? Of de verbindende schakel tussen de afdeling Informatiemanagement en onze interne gebruikers worden? Geef jij vorm aan onze ambitie om een meer technologie- en datagedreven toezichthouder te worden?  

Staf & ondersteuning

Staf & ondersteuning

Professionele toezichtondersteuning is het fundament onder ons werk. We willen een toonaangevende toezichthouder zijn en dat begint met een sterke interne organisatie. Of je nou HR-medewerker, business controller, communicatieprofessional, receptionist of inkoopadviseur bent, vanuit jouw specialisme help je bij de verdere vernieuwing en professionalisering van ons toezicht.

Juridisch, beleid en handhaving

Juridisch, beleid en handhaving

Als juridisch professional kun je je bij de AFM specialiseren binnen onze afdeling Juridische Zaken of jezelf verbreden in een functie als toezichthouder.

Gedragsonderzoek

Gedragsonderzoek

Behalve economische en juridische aspecten kijken we bij de AFM ook altijd naar het gedrag van mensen en instellingen. Klaar om te pionieren?

Financiële dienstverlening

Financiële dienstverlening

De AFM heeft de ambitie om een meer technologie- en datagedreven toezichthouder te worden. Kom jij die ambitie vormgeven?

Kapitaalmarkten

Kapitaalmarkten

Binnen de AFM zijn twee afdelingen verantwoordelijk voor het toezicht op de kapitaalmarkten.

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer

De afdeling Assetmanagement draagt bij aan een duurzaam bedrijfsmodel van vermogensbeheer en een zorgvuldige behandeling van cliënten.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Wil jij een rol pakken in de duurzaamheidstransitie? Het toezicht van de AFM draagt hier op veel manieren aan bij. Wij houden bijvoorbeeld toezicht op naleving van wetgevingen zoals de CSRD, de SFDR, een eerlijke handel in CO2-emissierechtderivaten en goede informatievoorziening met betrekking tot klimaatrisico’s.