Terug

Management, staff & support

Vanuit jouw specialisme ervoor zorgen dat de AFM haar werk goed kan blijven doen.

Sfeerafbeelding bij vakgebied Management, staff & support

Zonder professionele ondersteuning kunnen onze toezichthouders hun werk niet goed uitvoeren. Daarom werken bij de AFM ook beleidsadviseurs, communicatieprofessionals, redacteuren, managers, HR-medewerkers, business controllers, financieel en administratief medewerkers, receptionistes, consumentenvoorlichters, inkoopadviseurs, secretaresses en facilitair medewerkers. Vanuit hun eigen specialisme zorgen zij ervoor dat de AFM haar werk goed kan blijven doen.

Frans de Weert

"Met het Expertisecentrum creƫren we een motor achter de innovatie binnen AFM"

Het Expertisecentrum

Een bijzondere ondersteunende afdeling is het Expertisecentrum, dat op diverse kennisgebieden waarde toevoegt aan het AFM-toezicht. Het Expertisecentrum draagt bij aan het ontwikkelen en toepassen van nieuwe kennis en expertise binnen de AFM en richt zich op het verbreden van de horizon en het verdiepen van kennis op onderwerpen met een afdeling overstijgend karakter.

Binnen het Expertisecentrum werken momenteel zo’n 60 specialisten, waarvan een kwart van buiten de AFM afkomstig is: van commerciële bedrijven, vanuit de consultancy, van DNB of het Ministerie van Financiën. Het zijn vooral medewerkers met meerdere jaren ervaring in de financiële branche, die binnen de AFM expert zijn op gebieden als Gedrag en Cultuur, Consumentengedrag, Risicoanalyse, Digitaal Onderzoek en Datagedreven toezicht.

wouter-smalbil-380x240

"We willen transformeren van achteruitkijkspiegel naar navigatiesysteem"

Vacatures voor Management, staff & support

Senior Corporate Recruiter

  • Management, staff & support
Lees meer

Informatie delen

Delen via: deel