Terug

AFM Experience registeraccountants

Een kijkje achter de schermen van het toezicht op accountantsorganisaties? Zelf aan de slag met de beoordeling van een controledossier? Inzicht in de dilemma’s en de uitdagingen van het toezicht op de accountancysector? Klinkt dit interessant?

10 Oct 2018
Sfeerfoto bij vakgebied Accountancy

Kom dan op 6 november 2018 naar de ‘AFM Experience Registeraccountants’.

Een exclusief en interactief event voor een select aantal registeraccountants waar je de kans krijgt in de huid van een toezichthouder te kruipen. Neem een kijkje in de keuken en maak op een informele en vrijblijvende manier kennis met de AFM als toezichthouder en werkgever. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om je netwerk uit te breiden.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar job@dutchwebshark.com en vermeld daarin je naam en telefoonnummer. Job de Jong verzorgt voor de AFM de aanmeldingen en hij kan met je verkennen of de AFM Experience interessant voor je is. Telefonisch is hij tijdens kantoortijden goed te bereiken op 06 4015 4430. Dit event wordt specifiek aangeboden aan RA’s. Een (bijna) afgeronde RA opleiding is een voorwaarde voor deelname.

Je kunt je uiterlijk dinsdag 23 oktober aanmelden.

 

 

Informatie delen

Delen via: deel