Sfeerfoto van AFM-collega

AFM Experience registeraccountants

10 Oct 2018 Een kijkje achter de schermen van het toezicht op accountants? Zelf aan de slag met de beoordeling van een controledossier? Inzicht in de dilemma’s en de uitdagingen van het toezicht op de accountancysector? Klinkt dit interessant?

Werken bij de AFM: de eerste 180 dagen

06 Sep 2018 Hoe is het om bij de AFM werken? Nieuwe medewerkers delen hun verwachtingen en eerste indrukken.
groep-mensen-rond-projectbord

Zo pakt de AFM de top 10-risico’s aan

15 Mar 2018 Overweeg jij een carrière bij de AFM en ben je benieuwd naar de onderwerpen waar jij bij de AFM mee aan de slag kan?
voorgevel-gebouw-afm-ingang

De AFM van 2002 tot nu

15 Mar 2018 Van beurstoezichthouder tot gedragtoezichthouder op alle financiële instellingen in Nederland. De afgelopen 15 jaar zijn er bijna ieder jaar wel nieuwe taken bijgekomen, en is de AFM gegroeid van 200 tot ruim 600 man.
Banner over AFM Experience voor registeraccountants

AFM Experience registeraccountants

02 Nov 2017 Een kijkje achter de schermen van het toezicht op accountants? Zelf aan de slag met de beoordeling van een controledossier? Inzicht in de dilemma’s en de uitdagingen van het toezicht op de accountancysector? Klinkt dit interessant?
alumni-bijeenkomst-2017

Oud-medewerkersbijeenkomst AFM

05 Oct 2017 Oud-medewerkers hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de AFM zoals die vandaag de dag is. Daarom heeft de AFM dit bijzondere jaar - waarin zij 15 jaar bestaat - aangegrepen om een bijeenkomst voor oud-medewerkers te organiseren. Deze vond plaats op 5 oktober jl. Bijna 200 oud-AFM’ers meldden zich aan.