Go to content

$name

Contact via het aanvraagformulier

Heeft u vragen over het toezichtbeleid, wet- of regelgeving met betrekking tot uw innovatieve financiële producten en diensten? Heeft u daarbij behoefte aan ondersteuning vanuit de InnovationHub? Gebruik dan het aanvraagformulier van De Nederlandsche Bank. Of neem contact op via e-mail: InnovationHub@afm.nl of lees meer over contact opnemen via de contactpagina.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren op uw vraag. Hoe diep wij dan al op uw kwestie ingaan, hangt af van de vraag die u stelt. Afhankelijk van de vraag, nodigen wij u uit voor een gesprek bij de AFM of bij DNB. Bij eenvoudig te beantwoorden vragen, volstaat mogelijk telefonisch contact of contact via e-mail.

 

 

Vooraf klaar leggen

Als we u, naar aanleiding van uw vraag, uitnodigen voor een gesprek, of telefonisch of via de mail met elkaar in contact komen, is het nuttig als u vooraf (voor uzelf) een antwoord formuleert op onderstaande vragen. Mogelijk komen ze aan bod tijdens ons contact:

  • Op welke manier is uw financiële product of dienst vernieuwend ten opzichte van financiële producten en diensten die al op de markt zijn?
  • Kunt u ons een voldoende helder beeld bij uw financiële product of dienst schetsen?
  • Heeft u zicht op de regelgeving die relevant is voor uw financiële product of dienst?  
  • Heeft u zicht op uw risicobeheersing?