Terug

Veelgestelde vragen

Zoek op onderwerp of doelgroep naar een veelgestelde vraag.

Zit uw vraag er niet bij of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met het ondernemersloket. Het ondernemersloket is bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur, via telefoonnummer 0800 - 6800 680 (gratis). U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Onderwerpen
Doelgroepen

Hoe vraagt u als adviseur/bemiddelaar een vergunning aan?

Nadat u uw onderneming in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel heeft ingeschreven, kunt u bij de AFM een AFM ID aanvragen. Daarmee kunt u inloggen in het Digitaal loket om een vergunning aan te vragen.

Onze aanvraagprocedure wordt stap voor stap toegelicht in de invulinstructie. In de checklist Wft-vergunningaanvraag vindt u een overzicht van de belangrijkste documenten die u moet meesturen bij de vergunningaanvraag.  

 

 

Stuur deze vraag door

Waar kan ik informatie vinden over het digitaal loket?

Via het digitaal loket kunnen financiële ondernemingen diverse aanvragen of wijzigingen indienen bij de AFM. U kunt bijvoorbeeld een vergunning aanvragen of wijzigen. Ook kunt u in het digitaal loket de bij de AFM bekende gegevens van uw onderneming bekijken.

Meer informatie over het gebruik van het digitaal Loket kunt u vinden in de veelgestelde vragen over het digitaal loket.

 

Stuur deze vraag door