Terug

Register financiële dienstverleners

In dit deel van het register kunt u zoeken naar financiële dienstverleners, aangesloten instellingen, verbonden bemiddelaars, Europees paspoorthouders en volmachtgevers. Zie de zoekbalk onderaan deze pagina. Een financiële dienstverlener biedt aan, adviseert, bemiddelt, herverzekert of treedt op als gevolmachtigd agent met betrekking tot financiële producten. De AFM houdt toezicht op het gedrag van deze ondernemingen.
U kunt deze bestanden ook als .XML of .CSV downloaden.

Uitleg XML

Via onderstaande link kunt u een beschrijving van de XML-bestanden downloaden:

Beschrijving XML-bestanden FD-register Documentatie

Onderstaande documenten zijn beschikbaar ter ondersteuning voor het doorvoeren van de wijzigingen in uw administratie.

1. Een XML-schema bestand (XSD). Dit bestand beschrijft de structuur van het te downloaden XML-bestand.

XML-schema huidig FD-register 
XML-schema gewijzigd FD-register

2. Een gegenereerde beschrijving van het XML-schema (zip-bestand).

Beschrijving huidig XML-schema
Beschrijving nieuw (gewijzigd) XML-schema

Zoeken in dit register

U kunt zoeken naar een onderneming door een categorie te selecteren en/of met behulp van één of meer zoektermen. Binnen de zoekresultaten kunt u een onderneming selecteren en vervolgens de betreffende registerinformatie bekijken. Met behulp van de pijltjes onderaan kunt u eventueel door de lijst bladeren.

Downloadbestanden

Het volledige FD-register is beschikbaar in een CSV- en XML-formaat (zie de links rechts bovenaan de webpagina). Hiermee kunnen aanbieders vergunningen automatisch controleren. De dagelijkse wijzigingen in het XML-bestand zijn beschikbaar via onderstaande link.

Europees paspoort

In dit deelregister vindt u ook buitenlandse ondernemingen met een Europees paspoort. Als een onderneming over een ‘inkomend Europees paspoort’ beschikt, wil dat zeggen dat de onderneming onder toezicht valt van het land van herkomst. De onderneming beschikt niet over een AFM-vergunning en valt slechts beperkt onder het toezicht van de AFM. Lees meer over Europees paspoort. Wij adviseren u om de onderneming ook via Check je aanbieder na te trekken voor mogelijke aanvullende informatie.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Ondernemersloket. Het Ondernemersloket is bereikbaar via e-mail. U kunt een bericht sturen naar ondernemersloket@afm.nl. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten.

1 resultaten gevonden

Statutaire naam Handelsnaam Vestigingsplaats
Tripolair B.V. Tripolair Waalwijk, Tripolair Sprang-Capelle, Tripolair 's-Hertogenbosch, Tripolair De Langstraat, Tripolair, Tripolair B.V., Tripolair Zwolle, Tripolair Joure, Executiononlyhypotheek.com, Tripolair Grou, Tripolair Breda, Tripolair Maastricht, Overlijdensrisicoverzekering.nl, Tripolair Hoorn, Tripolair Tilburg, Tripolair Amsterdam TILBURG

Datum laatste update: 18 augustus 2022

Informatie delen

Delen via: deel