Terug

AFM Market Watch

De AFM Market Watch is een nieuwsbrief die verdiepende informatie over actuele onderwerpen en ontwikkelingen op de kapitaalmarkten behandelt. De AFM Market Watch nieuwsbrief beslaat kapitaalmarkten gerelateerde onderwerpen zoals MAR, MiFID II – en transactierapportage. Met de AFM Market Watch geven we observaties en bevindingen over actuele kapitaalmarktontwikkelingen door middel van het gebruik van data-analyses.

We brengen de AFM Market Watch op een regelmatige basis uit. Wilt u de AFM Market Watch automatisch in uw inbox ontvangen? Meld u aan voor onze nieuwsbrieven en vink bij interessegebied ‘Kapitaalmarkten’ aan.

2 - Market Manipulation

Een op de zes Nederlanders belegt. Zij moeten kunnen vertrouwen op een goed functionerende markt. Marktmisbruik doet af aan het vertrouwen in de goede werking van een markt. In de tweede editie van AFM Market Watch gaat de AFM in op een specifiek deel van marktmisbruik, namelijk marktmanipulatie.

amw-2

1 - Short selling during COVID-19

Door de ontwikkelingen op de financiële markten na de uitbraak van de coronacrisis laaide de discussie over shortselling op. In de eerste editie van onze AFM Market Watch wordt, gebaseerd op eigen data-analyse, dieper ingegaan op hoe de AFM is omgegaan met shortselling op de Nederlandse financiële markten tijdens de coronacrisis.

amw-cover-1

Informatie delen

Delen via: deel
Alle onderwerpen