Go to content
Nieuws 09/06/21

Caribisch Nederland: Meld u aan voor informatiebijeenkomst Wwft BES op 29 juni

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme BES (Wwft BES) wijzigt per 1 juli 2021 op veel onderdelen. De Wwft BES komt hiermee in lijn met de Europees Nederlandse Wwft. De AFM organiseert op 29 juni een online informatiebijeenkomst om marktpartijen te helpen bij de voorbereiding op deze wijzigingen.

In een eerder nieuwsbericht staan de belangrijkste wijzigingen en hoe u zich hierop kunt voorbereiden. Om de markt te helpen bij de voorbereiding op de aanpassing van de regels, organiseert de AFM een online informatiebijeenkomst voor bemiddelaars in levensverzekeringen. Deze bijeenkomst is in het Nederlands. 

Programma

De AFM geeft een presentatie over de herziening, en we leggen uit welke maatregelen u moet nemen om te voldoen aan de nieuwe eisen. Ook de Financial Intelligence Unit Nederland geeft een presentatie. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen. Bemiddelaars in levensverzekeringen hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze sessie.

Stuur vragen vooraf door

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over deze wijzigingen, en de gevolgen hiervan voor uw dienstverlening. De AFM nodigt dienstverleners uit om vragen alvast door te sturen. We kunnen deze dan behandelen tijdens de informatiebijeenkomst.

Geïnteresseerd?

Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u de bijeenkomst wel graag bijwonen? Of heeft u vooraf vragen? Stuur dan een mail naar bes@afm.nl. Elke onderneming die te maken heeft met de Wwft BES, is welkom bij deze bijeenkomst.

Contact bij dit artikel

AFM

Wilt u het laatste nieuws van de AFM ontvangen?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte.