Terug

17 juni online seminar: In vier stappen vakbekwaam

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

Adviseurs en bemiddelaars kunnen dinsdag 17 juni al hun vragen over de nieuwe vakbekwaamheidseisen aan de Autoriteit Financiële Markten (AFM) stellen. We organiseren dan het ‘webinar’: In vier stappen vakbekwaam. U bent van harte uitgenodigd om vanuit uw eigen huis of kantoor deel te nemen. Het duurt van 14.00 tot 15.00.

Het online seminar is een vervolg op een aantal bijeenkomsten over vakbekwaamheid, die we de afgelopen periode door het land hebben georganiseerd. De animo voor deze bijeenkomsten was zo groot, dat niet iedereen daarbij aanwezig kon zijn. We organiseren nu een online bijeenkomst, zodat iedereen in de gelegenheid is om vragen over vakbekwaamheidseisen te stellen.

U kunt op twee manieren meepraten:

  1. Zichtbaar in de Google Hangout. Hiervoor heeft u een Google-account nodig. Er is een beperkt aantal plaatsen (10) beschikbaar. 
  2. U kunt ook tijdens het webinar uw vragen stellen via de chatfunctie. U komt dan niet in beeld en heeft geen Google-account nodig.

Na afloop van het webinar maken we een korte film, waarin de belangrijkste onderwerpen de revue passeren. Deze zullen we op onze website en op YouTube zetten.De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel