Terug

Werkzaamheden digitale loketten AFM vrijdag 20 juni vanaf 18:00 uur

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

Vrijdag 20 juni vinden vanaf 18:00 uur onderhoudswerkzaamheden plaats aan IT-systemen van de AFM. Hierdoor zijn gedurende de avond de verschillende digitale loketten van de AFM mogelijk tijdelijk niet beschikbaar.

Voor het doen van een Melding zeggenschap, geplaatst kapitaal of bestuurders en commissarissen kunt u tijdens het onderhoud gebruik maken van onderstaande links en het ingevulde formulier mailen aan melden@afm.nl.

Koersgevoelige informatie (KGI) berichten kunt u in pdf-formaat mailen naar marketsupervision@afm.nl. Financiële verslaggeving kunt u per mail deponeren via melden@afm.nl.

De AFM zal de meldingen en de berichten handmatig verwerken en publiceren in de betreffende registers.

Bij voorbaat onze excuses voor eventuele overlast.

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Wij bevorderen eerlijke en zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten, particuliere beleggers en (semi-)professionele partijen. We zien toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en ondernemingen in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de stabiliteit van het financiële stelsel, het functioneren van de economie, de reputatie en de welvaart van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel