Terug

Nieuwsbrief over o.a. dienstverlening op maat

Nieuwsbrief Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

Dienstverlening op maat leeft in de markt. Die conclusie durven wij te trekken na een aantal symposia over dit onderwerp, waaraan velen van u hebben deelgenomen. Met Dienstverlening op maat bieden wij u handvatten, waarmee u uw dienstverlening kunt afstemmen op de vraag van de klant. Maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om hoe u hier zelf in de dagelijkse praktijk mee omgaat. Daarom komen in deze nieuwsbrief enkele adviseurs aan het woord over hun ervaring met het leveren van maatwerk.

Aan het woord komt ook toezichthouder Jeroen Gevaert. Hij beoordeelt op dit moment de adviesdienstverlening. Daarvan zullen we de resultaten op een later moment delen. Jeroen geeft u nu alvast een kijkje in de keuken van het onderzoek zelf. Een onderzoek dat we al wel hebben afgerond, betrof de online beschikbaarheid en de vindbaarheid van het dienstverleningsdocument. Op basis van de resultaten hebben we een aantal tips opgesteld, waarmee u dit document beter vindbaar kunt maken op uw website.

Vanzelfsprekend vindt u in deze nieuwsbrief ook de vraag van de maand en een overzicht van relevante, korte nieuwsberichten.

Alle onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • ‘Integraal advies is niet altijd de verplichte route’
  • Staan uw DVD’s goed vindbaar op uw website?
  • AFM’er aan het woord: ‘De markt is flink vooruit gegaan’
  • Mijn onderneming wijzigt van rechtsvorm. Wat moet ik doen?
  • Korte nieuwsberichten

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel