Terug

AFM legt last onder dwangsom op wegens niet voldoen aan informatieverzoeken

Maatregel

De Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) heeft op 3 mei 2012 een last onder dwangsom opgelegd aan de heer R. van den Berg, voorheen handelend onder de naam Montana Beheer, omdat hij niet voldoet aan informatieverzoeken van de AFM. Er is om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat de heer Van den Berg financiƫle diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat hij hiervoor een vergunning heeft van de AFM.

De heer Van den Berg, met adres Neutronenlaan 6A, 5405 NH Uden, heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. De verzochte informatie moet nog steeds aan de AFM worden geleverd. Iedere dag dat de heer Van den Berg niet aan de opgelegde last voldoet, loopt de dwangsom op met €4.000, tot een maximum van in totaal €80.000.

De AFM vraagt het publiek om informatie over de heer Van den Berg te delen met de AFM. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0800-5400 540 (gratis).De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel