Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Complete Marketing B.V.

Maatregel

De Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) heeft op 5 januari 2012 een last onder dwangsom opgelegd aan Complete Marketing B.V., omdat ze niet voldoet aan informatieverzoeken van de AFM. Er is om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat Complete Marketing B.V. financiƫle diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat Complete Marketing B.V. hiervoor een vergunning heeft van de AFM.

Complete Marketing B.V. biedt financiële dienstverleners aan om afspraken voor advisering over en/of bemiddeling in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Complete Marketing B.V. af te nemen. Hiermee wordt artikel 2:80 van de Wet op het financieel toezicht overtreden. De AFM heeft de verzochte informatie nodig om vast te stellen of inderdaad sprake is van het overtreden van deze wet.

Complete Marketing B.V., voorheen gevestigd op het adres Kalmarweg 14 – 5, 9723 JG Groningen en nu gevestigd op het adres Veelmanlanden 9, 7542 MC Enschede, heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de maximale dwangsom van €80.000 te betalen. De verzochte informatie moet nog steeds aan de AFM worden geleverd.

De AFM vraagt het publiek om informatie over Complete Marketing B.V. te delen met de AFM. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0800-5400 540 (gratis).

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel