Terug

fin-fraude

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

Kom langs op de Fraudebijeenkomst van de AFM!

Om je te wapenen tegen frauduleuze instellingen en personen, organiseert de AFM op 14 september 2011 een Fraudebijeenkomst speciaal voor consumenten. De AFM houdt toezicht op de financiële markten en controleert of consumenten duidelijke en eerlijke informatie krijgen.

Hoe herken je een frauduleuze aanbieder? Hoe prik je door de sluwe verkooptrucs van telefonische verkopers van aandelen? Wat zijn boilerrooms en hoe gaan zij te werk? Weet je wat een ‘suckerlist’ is en waar je op moet letten als je jouw spaargeld in een bijzonder beleggingsobject wilt stoppen?

AFM-medewerkers geven jou een leerzame kijk in de wereld van financiële fraude en oplichting. Zij delen hun ervaringen met je en geven je tips en trucs, zodat je beter in staat bent frauduleuze instellingen en personen buiten de deur te houden!
 
Je bent van harte welkom op woensdag 14 september 2011 van 16.00 tot 18.00 uur bij de AFM, Vijzelgracht 50 te Amsterdam. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelden@afm.nl  onder vermelding van jouw naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen je aanwezig zult zijn.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel