Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Noordum Verzekeringen B.V.

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 28 maart 2011 een last onder dwangsom opgelegd aan: Noordum Verzekeringen B.V. (Noordum), statutair gevestigd in Franeker en kantoorhoudende op het adres Montferlandsestraat 44, 7041 CJ te ‘s-Heerenberg.

De last onder dwangsom is opgelegd, omdat Noordum niet voldoet aan de informatieverzoeken van de toezichthouders van de AFM. Noordum is om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat Noordum financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat Noordum hiervoor een vergunning heeft van de AFM.

Noordum heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. De verzochte informatie moet nog steeds aan de AFM worden geleverd.

U kunt het volledige besluit hiernaast in PDF-formaat downloaden. Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel