Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Fib Trading Ltd.

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 9 juni 2010 een last onder dwangsom opgelegd aan: Fib Trading Ltd. (FIB), gevestigd aan 1 Avlonos Street, Maria House, 1075 Nicosia te Cyprus.

De last onder dwangsom is opgelegd, omdat FIB niet voldoet aan de informatieverzoeken van de toezichthouders van de AFM. FIB is om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat deze instelling beleggingsdiensten heeft verleend of nog steeds verleent en/of beleggingsactiviteiten heeft verricht of nog steeds verricht, zonder dat FIB hiervoor een vergunning heeft van de AFM.

FIB heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. De verzochte informatie moet nog steeds aan de AFM worden geleverd.

FIB heeft in ieder geval gebruik gemaakt van de websites www.fibtrading-trading.nl en www.nl.fib-trading.com, faxnummer +357 22 376 833 en e-mailadres:info@fib-trading.com.

Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel