Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Direct Field Marketing

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 16 juli 2010 een last onder dwangsom opgelegd aan: Direct Field Marketing, gevestigd op het adres Arena boulevard 129 / 133 E.P., 1101 DM Amsterdam Zuidoost. De last onder dwangsom is opgelegd, omdat Direct Field Marketing niet voldoet aan de informatieverzoeken van de toezichthouders van de AFM. Direct Field Marketing is om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat Direct Field Marketing financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat Direct Field Marketing hiervoor een vergunning heeft van de AFM.

Direct Field Marketing heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. De verzochte informatie moet nog steeds aan de AFM worden geleverd.

Het volledige besluit kunt u hiernaast downloaden in PDF-formaat. Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel