Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan de heer F.B. van den Broek

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 10 juli 2009 een last onder dwangsom opgelegd aan: de heer F.B. van den Broek, Kroezel 42 te Oss.

De last onder dwangsom is opgelegd omdat de heer Van den Broek niet voldoet aan de informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft de heer Van den Broek om informatie verzocht omdat het vermoeden bestaat dat hij financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat de heer Van den Broek hier een vergunning voor heeft van de AFM.

De heer Van den Broek heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de toezichthouders van de AFM moeten worden geleverd.

De volledige beschikking kunt u hiernaast in PDF-formaat downloaden. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel