Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan de heer J.J.M. Bertrums (P.F. Point)

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 9 december 2008 een last onder dwangsom opgelegd aan: de heer J.J.M. Bertrums h.o.d.n. P.F. Point, Neverslaan 10, 5627 TL te Eindhoven.

De last onder dwangsom is opgelegd omdat de heer J.J.M. Bertrums h.o.d.n. P.F. Point niet voldoet aan de informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft de heer J.J.M. Bertrums h.o.d.n. P.F. Point om informatie verzocht omdat het vermoeden bestaat dat deze instelling financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat de heer J.J.M. Bertrums h.o.d.n. P.F. Point hier een vergunning voor heeft van de AFM.

De heer J.J.M. Bertrums h.o.d.n. P.F. Point heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel