Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Van Breukelen Adviesgroep

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 19 maart 2009 een last onder dwangsom opgelegd aan: Van Breukelen Adviesgroep, Purmerstraat 4, 2131 AW Hoofddorp.

De last onder dwangsom is opgelegd omdat Van Breukelen Adviesgroep niet voldoet aan de informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft Van Breukelen Adviesgroep om informatie verzocht omdat het vermoeden bestaat dat deze instelling financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat Van Breukelen Adviesgroep hier een vergunning voor heeft van de AFM.

Van Breukelen Adviesgroep heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de toezichthouders van de AFM moeten worden geleverd.

De volledige beschikking is hiernaast te downloaden in PDF-formaat. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut) of vanuit het buitenland +31 20 797 3715.

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel