Terug

De AFM legt een last onder dwangsom op aan Columbus Construction Company S.A

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij op 2 september 2008 een last onder dwangsom heeft opgelegd aan: Columbus Construction Company S.A., C. Francisco Prats Ramirez 206, Santo Domingo, Dominicaanse Republiek.

De last onder dwangsom is opgelegd, omdat Columbus Construction Company S.A. beleggingsobjecten in Nederland aanbiedt zonder te beschikken over een vergunning en Columbus Construction Company S.A. niet heeft voldaan aan eerdere verzoeken van de AFM om te staken met het aanbieden van beleggingsobjecten tot het moment dat is voldaan aan de toepasselijke regelgeving. Columbus Construction Company S.A. is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Columbus Construction Company S.A. dient nog steeds te staken en gestaakt te blijven met het aanbieden van beleggingsobjecten tot het moment dat aan de toepasselijke regelgeving is voldaan.

De volledige beschikking is hiernaast in PDF-formaat te downloaden. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel