Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan de heer C.T. Ymker h.o.d.n. Hyparco Financieel Advies

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij een last onder dwangsom heeft opgelegd aan de heer C. T. Ymker h.o.d.n. Hyparco Financieel Advies, Spotvogellaan 48, 2261 CP Leidschendam.

De last onder dwangsom is opgelegd omdat de heer C.T. Ymker niet voldoet aan informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft de heer C.T. Ymker h.o.d.n. Hyparco Financieel Advies om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat deze eenmanszaak financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat hij hier een vergunning voor heeft van de AFM.

De heer C. T. Ymker h.o.d.n. Hyparco Financieel Advies heeft de verzochte informatie niet binnen de termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook is hij nog steeds verplicht de verzochte informatie aan de AFM te leveren.

De volledige beschikking van het AFM-besluit is te vinden via de 'Downloads' link op deze pagina. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,35 euro per gesprek). 

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel