Go to content

Solliciteren

Leuk dat je op het punt staat om te solliciteren bij de AFM. Solliciteren is eenvoudig: vul hier je gegevens in, en upload je cv en motivatie. 

Alle velden met een * zijn verplicht.

Privacy statement:

De AFM hecht er veel waarde aan om de privacy wet- en regelgeving zorgvuldig na te leven. Daarom worden jouw persoonsgegevens niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk en enkel voor het doel waarvoor je ze ter beschikking stelt. Bij het uploaden van je sollicitatie wordt aangegeven dat we de privacywetgeving in acht nemen en dat we je gegevens tot vier weken na ons laatste contactmoment bewaren. Na deze periode worden je gegevens automatisch geanonimiseerd waardoor je persoonsgegevens onherleidbaar zijn. Deze geanonimiseerde data gebruiken wij mogelijk voor interne analyses. Als je het op prijs stelt dat wij je eventueel benaderen voor toekomstige vacatures, kun je hierboven expliciet toestemming verlenen om je gegevens tot één jaar na ons laatste contactmoment te bewaren.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacy statement van de AFM. Voor vragen naar aanleiding van deze verklaring kun je e-mailen naar onze Functionaris Gegevensbescherming via fg@afm.nl.