Terug

Informatie Management & IT

Wil jij meewerken aan ons Masterplan IT? Of liever de verbindende schakel tussen onze IT-afdeling en onze interne gebruikers worden?

Sfeerafbeelding bij vakgebied Informatiemanagement & IT

Voor de AFM wordt informatietechnologie steeds belangrijker. Bij de ontwikkeling naar een meer datagedreven toezichthouder spelen onze afdelingen Informatiemanagement en Informatisering een belangrijke rol.

Chung Wong

"Goed toezicht vereist goed informatiemanagement"

Informatiemanagement

De afdeling Informatiemanagement zorgt ervoor dat de informatiebehoeften, die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van de AFM ontstaan, worden vertaald naar een juiste informatievoorziening. Hier professionaliseer je het ‘demand management’ en ben je de verbindende schakel tussen Informatisering en de rest van de AFM als afnemer en gebruiker. De afdeling bestaat uit de teams Informatie Consultancy, Functioneel Beheer en Projectmanagement.

Informatisering

De afdeling Informatisering zorgt met behulp van geautomatiseerde informatievoorziening voor het verder vergoten van de effectiviteit en de productiviteit van de AFM. Binnen de afdeling kun je je bezighouden met onze informatiearchitectuur, het ontwikkelen van informatiesystemen, het beheer van de technische infrastructuur en applicaties, en documentaire informatievoorziening. Ook information security is een belangrijk thema. De AFM heeft een IT-omgeving met ruim 600 interne gebruikers.

Masterplan IT

Binnen onze IT-afdeling kun je werken met de nieuwste technologieën en tools op het gebied van Microsoft, zoals SQL Server, BizTalk, Exchange en Office. Je werkt op een agile manier (SCRUM/KanBan) en hebt veel contact met interne klanten en collega’s. Op dit moment wordt binnen de AFM een Masterplan IT uitgerold om ons applicatielandschap toekomstbestendig te maken. Zo wordt hard gewerkt aan een nieuw CRM en het eenvoudiger maken van diverse applicaties, door ze samen te voegen in 2 centrale systemen. Uiteindelijk zal dit het beheer van ons IT-landschap eenvoudiger en kostenefficiënter maken.

Vacatures voor Informatie Management & IT

Azure Data Engineer

  • Data science
  • Informatie Management & IT
Lees meer

Datamanagement Specialist

  • Data science
  • Informatie Management & IT
Lees meer

Informatie delen

Delen via: deel