Wat kunt u doen als u niet meer kunt inloggen?

Inloggen in het digitaal loket kan met een zogenaamd AFM ID.

Als u 3 inlogpogingen hebt gedaan met een onjuiste gebruikersnaam en/of wachtwoord, dan wordt uw account geblokkeerd. Bent u er zeker van dat u de juiste inloggegevens hebt gebruikt? Stuur dan een verzoek uw AFM ID te laten deblokkeren door een e-mail te sturen naar deblokkeren@afm.nl.

Als u uw wachtwoord kwijt bent, dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Wanneer u uw gebruikersnaam niet meer weet, vraag dan nieuwe inloggegevens (AFM ID) aan.