Terug

Contactformulier

Ondernemersloket voor ondernemers

Het Ondernemersloket is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur via 0800-6800 680 (gratis), via het contactformulier (onderaan deze pagina) hieronder of ondernemersloket@afm.nl.

Welke gegevens hebben wij van u nodig?

Bent u vergunninghouder en neemt u contact op met het Ondernemersloket? Dan vragen wij u om uw vergunningnummer en naam. Met deze gegevens kunnen wij uw vragen zo zorgvuldig mogelijk beantwoorden en het contactmoment vastleggen in het dossier van uw onderneming. Ook als u geen vergunning bij de AFM heeft, hebben wij enkele contactgegevens van u nodig voor de interne vastlegging van het contactmoment bij de juiste persoon en/of onderneming, zoals uw naam, geboortedatum en –plaats. Het vastleggen van contactmomenten stelt ons daarnaast in staat om u in de toekomst snel en adequaat te kunnen helpen. In de AFM privacyverklaring kunt u meer lezen over de taak van de AFM en de doelen waarvoor de AFM persoonsgegevens verwerkt.

Wilt u een misstand melden?

Wilt u een (mogelijke) misstand op de financiële markten aan de AFM melden en dit graag doen aan de hand van stukken of correspondentie? Verwijder (persoons)gegevens die niet relevant zijn. Op deze manier kunnen wij uw vragen en meldingen zo zorgvuldig mogelijk behandelen, rekening houdend met de privacy van u en anderen. Als de gegevens niet (meer) noodzakelijk zijn, zal de AFM deze niet registreren dan wel verwijderen.

 

 

* verplicht veld

Via de link hieronder gaat u naar het contactformulier voor consumenten.

Contact