Terug

AFM in de wereld

Sfeerafbeelding bij reactiesHoe vindt de buitenwereld dat de AFM het doet? Stakeholders vertellen. Binnenkort kunt u hier ook zelf vertellen wat u van ons werk vindt.

Harold Herbert, directeur Verbond van Verzekeraars

2 tekstballonnen kopie“Ik bespeur bij de AFM schroom om zich te roeren in het debat over de toekomst van het pensioenstelsel. Dat vind ik jammer, want zij beschikt over moderne inzichten in wat klanten willen en wat zij kunnen begrijpen.”

Steven Maijoor, voorzitter ESMA (European Securities and Markets Authority)

2 tekstballonnen kopie“We kunnen kort zijn: de AFM heeft het gedrag in de Nederlandse financiële sector in belangrijke mate verbeterd en zit in de voorhoede van Europese toezichthouders op het gebied van consumenten bescherming.”

Marjan Grund, lid AFM Consument&Panel

2 tekstballonnen kopie“Ik zie dat de AFM zich er echt voor inspant dat financiële dienstverleners zich netjes gedragen. Ook is zij actief bezig om samen met buitenlandse toezichthouders strenge Europese spelregels af te spreken. Belangrijk werk, waar elke consument van profiteert.”

Diana van Everdingen, voormalig lid raad van toezicht van de AFM

2 tekstballonnen kopie"De AFM gaat vaker de dialoog met de sector aan en is hard bezig is om zichzelf steeds te verbeteren.”

Informatie delen

Delen via: deel