Terug

DNB Pensioenseminar: inschrijving geopend

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

blog

U kunt zich nu inschrijven voor het jaarlijkse pensioenseminar van De Nederlandsche Bank. Dit vindt plaats op 13 september 2018 in Spant! in Bussum. Het thema dit jaar is ‘De stem van de toekomst’.

Hoe geeft u innovatie en duurzaamheid bij uw pensioenfonds vorm? In vier workshops komen de volgende onderwerpen aan de orde: robotisering van pensioenen, duurzaamheid, de deelnemer van de toekomst en complexiteit van de administratie en informatie. De AFM werkt mee aan deze laatste workshop.

Sprekers dit jaar zijn onder anderen Wouter Koolmees (minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Else Bos (toezichthouder pensioenen en verzekeraars DNB met ingang van 1 juli 2018) en Jos Heuvelman (bestuurder AFM). Op www.dnbpensioenseminar.nl kunt u zich inschrijven en het programma bekijken.

Kennismakingssessie en sessie IORP II

Speciaal voor bestuurders en andere beleidsbepalers die in 2017 of 2018 zijn begonnen organiseren wij in de ochtend een kennismakingsprogramma. Voorafgaand aan het seminar organiseert DNB ook een kennissessie over IORP II. DNB zal tijdens deze sessie onder meer haar visie op IORP II geven en met de deelnemers in dialoog gaan over mogelijke inrichtingen van sleutelfuncties.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel