Go to content
Attention:

Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

Aanbieding-seorapport-Joost-Heideman-Femke-de-Vries-400x220
Lezing 06/07/17

Speech Femke de Vries bij POV: “Maak werk van innovatie”

Bestuurslid Femke de Vries heeft woensdag 5 juli op het KNVB-complex in Zeist de strategische agenda van het POV en hun visierapport ‘De onderlinge verzekeraar in 2025 – Groei of ondergang?’ in ontvangst genomen. Uitgereikt voor Joost Heideman (voorzitter POV en CEO Univé). In haar aansluitende toespraak liet De Vries haar licht schijnen over de toekomst van de sector. “Anticipeer op de juiste manier op de kansen die de technologie ons biedt.”

Als AFM-bestuurslid nam De Vries het rapport in ontvangst, maar kijkend naar de toekomst verplaatste zij zich in een klant van een onderlinge verzekeraar. “En dan is natuurlijk de hamvraag wat u moet doen om mij als klant te behouden.”

De aanwezige onderlinge en coöperatieve leden van het Verbond kregen de wensen van ‘klant’ De Vries te horen: “Allereerst: ga in uw aanbod voor producten en diensten mee met de tijd. Innoveer! Verder is het natuurlijk verleidelijk om op de prijs te gaan concurreren. Maar de echte winst ligt in de service. Zorg dat ik het product afneem dat daadwerkelijk het beste bij mij past. Waarborg dat ik de juiste beslissingen neem. En de verzekeraar die mijn klachten snel en goed afhandelt, heeft bij mij absoluut een streepje voor. Tot slot sluit ik mij graag aan bij een betrouwbare partij met een beleid gericht op continuïteit.”

Afsluitend gaf De Vries aan dat de leden niet lang moeten wachten met het uitrollen van hun toekomstvisie. “Groei komt nooit vanzelf. Ga vandaag al met de uitgereikte handvatten aan de slag!”

Contact bij dit artikel

AFM

Wilt u het laatste nieuws van de AFM ontvangen?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte.