Terug

Nieuwsbrief: Welke gegevens zijn nodig voor het nieuwe dienstverleningsdocument?

Nieuwsbrief Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

brief

Financiële dienstverleners maken vanaf 1 juli gebruik van het nieuwe, standaard dienstverleningsdocument (DVD). Om een DVD te maken dat aan alle wettelijke eisen voldoet, kunt u gebruikmaken van de generator van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Het is handig dat u nu al enkele gegevens op een rij zet, zodat u straks zo efficiënt en snel mogelijk een DVD kunt aanmaken.

In haar speciale DVD-nieuwsbrief licht de AFM toe om welke informatie het gaat:

De DVD-generator kunt u straks vinden in het Digitaal loket op de website van de AFM. Meer informatie over het dienstverleningsdocument zelf vindt u op de themapagina. Bovendien kunt op de AFM-site de antwoorden op veelgestelde vragen over het DVD vinden.

Controleer of u kunt inloggen in het Digitaal loket

Alle financiële ondernemingen die een DVD kunnen aanmaken hebben een e-mail of brief ontvangen van de AFM met de inloggegevens voor het Digitaal loket.  Als u nog niet heeft geprobeerd om in te loggen, verzoeken we u nogmaals om dit zo snel mogelijk te doen. Zo kunt u zich in juni concentreren op het aanmaken van het DVD en kunnen we problemen met het AFM ID eerder oplossen.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel