Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Fib Trading S.L.

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 9 juni 2010 een last onder dwangsom opgelegd aan: Fib Trading S.L. (FIB SL), gevestigd aan Avda. Ricardo Soriano 1, Edf. Capitol, 2a Plts, 9602 Marbella, Malaga te Spanje.

De last onder dwangsom is opgelegd, omdat FIB SL niet voldoet aan de informatieverzoeken van de toezichthouders van de AFM. FIB SL is om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat deze instelling beleggingsdiensten heeft verleend of nog steeds verleent en/of beleggingsactiviteiten heeft verricht of nog steeds verricht, zonder dat FIB SL hiervoor een vergunning heeft van de AFM.

FIB SL heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. De verzochte informatie moet nog steeds aan de AFM worden geleverd.

FIB SL heeft in ieder geval gebruik gemaakt van de website www.fib-trading.es, faxnummer +34 951 239 213 en e-mailadres: info@fib-trading.es.

Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).


De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel