Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan de heer J.R. Somaroe die gebruik maakt van de naam Financieel Bemiddelingsburo (de heer Somaroe)

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 28 juli 2010 een last onder dwangsom opgelegd aan: de heer Somaroe, Curaçaostraat 125, 8931 CR te Leeuwarden. De last onder dwangsom is opgelegd, omdat de heer Somaroe niet voldoet aan de informatieverzoeken van de AFM. De heer Somaroe is om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat de heer Somaroe financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat de heer Somaroe hiervoor een vergunning heeft van de AFM.

De heer Somaroe heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

Het volledige besluit kunt u hiernaast downloaden in PDF-formaat. Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel