Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan de heer R.J. Meijst

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij op 2 december 2008 een last onder dwangsom heeft opgelegd aan: De heer R.J. Meijst, voormalig-indirect-bestuurder en aandeelhouder van Natural Investment Fund B.V., voorheen gevestigd te IJsselstein.

De last onder dwangsom is opgelegd, omdat de heer R.J. Meijst niet voldoet aan informatieverzoeken van de toezichthouders van de AFM. De toezichthouders van de AFM hebben de heer R.J. Meijst om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat Natural Investment Fund B.V. beleggingsobjecten heeft aangeboden zonder te beschikken over de daartoe benodigde vergunning van de AFM.

De heer R.J. Meijst heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel