Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan P.E. Schoenmaker van Stichting FIDI Financiële Diensten

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij op 18 februari 2008 een last onder dwangsom heeft opgelegd aan: P.E. Schoenmaker, voorzitter, secretaris en penningmeester van Stichting FIDI Financiële Diensten.

De last onder dwangsom is opgelegd omdat Stichting FIDI Financiële Diensten niet voldoet aan informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft om informatie verzocht omdat het vermoeden bestaat dat Stichting FIDI Financiële Diensten financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent zonder daartoe van de AFM een vergunning te hebben verkregen. Stichting FIDI Financiële Diensten heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn aangeleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verplichte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

De volledige beschikking is te vinden via de "Zie ook" link. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per gesprek).

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel