Terug

De AFM legt een last onder dwangsom op aan Assurantie Intermediair HWG B.V.

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt bekend dat zij op 14 april 2008 een last onder dwangsom heeft opgelegd aan: Assurantie Intermediair HWG B.V. te ’s-Hertogenbosch. De last onder dwangsom is opgelegd omdat Assurantie Intermediair HWG B.V. niet voldoet aan informatieverzoeken van de AFM.

De AFM heeft om informatie verzocht omdat het vermoeden bestaat dat
Assurantie Intermediair HWG B.V. financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent zonder daartoe van de AFM een vergunning te hebben verkregen.

Assurantie Intermediair HWG B.V. heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn aangeleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verplichte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd. De volledige beschikking kunt u hiernaast in PDF vorm downloaden.
Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel