Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Robin Masters Financial Services

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 18 juli 2008 een last onder dwangsom opgelegd aan Robin Masters Financial Services B.V.

De last onder dwangsom is opgelegd, omdat Robin Masters Financial Services niet voldoet aan het informatieverzoek en het herhaalde informatieverzoek van de AFM. De AFM heeft Robin Masters Financial Services om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat deze vennootschap financiële diensten heeft verleend of nog steeds verleent, zonder daartoe over een door de AFM verleende vergunning te beschikken.

Robin Masters Financial Services heeft de verzochte informatie slechts gedeeltelijk binnen de termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

De volledige beschikking kunt u op deze pagina in PDF-formaat downloaden. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel