Go to content
Attention:

Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

man-lezen
Nieuws 11/12/20

Themaspecials vervangen maandelijkse consumentennieuwsmail

Om nog beter in te spelen op belangrijke actuele onderwerpen én AFM-consumententhema's, versturen wij vanaf volgend jaar regelmatig themaspecials. Deze specials vervangen de huidige maandnieuwsmail voor consumenten.

De onderwerpen variëren van financiële thema’s, zoals lenen, sparen, beleggen en pensioen tot bijvoorbeeld oplichting en fraude. De jaarlijkse pensioenspecial en de signalenmonitor zijn voorbeelden van zulke specials. 

Toch consumentennieuws blijven ontvangen?

Dat kan via onze rss-feed service. Met rss krijgt u een automatische melding als wij een artikel toevoegen aan een bepaald onderdeel van de website. Verder kunt u ons volgen op Facebook, Twitter of het consumentennieuwsoverzicht bekijken. Wilt u ook onze persberichten ontvangen, meld u dan aan voor de AFM nieuwsservice.

Vragen

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met het Meldpunt Financiële Markten. U kunt hier ook terecht voor het indienen van een klacht over de financiële markt of het doen van een melding. Wilt u geen informatie meer ontvangen van de AFM dan kunt u zich afmelden via de button in een van de nieuwsmails.

Contact bij dit artikel

AFM

Wilt u het laatste nieuws van de AFM ontvangen?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte.