Contact

Heb je vragen over werken of solliciteren bij de AFM, neem dan contact op met één van de recruiters.

Onze recruiters

Foto Irma Bousardt - recruiter AFM

De AFM is dynamisch met een informele en mensgerichte sfeer

Irma Bousardt

Volg mijIrma Bousardt

Sinds april 2012 werk ik bij de AFM als recruiter. Als je solliciteert bij de AFM krijg je dus met mijn collega Carlijn of met mij te maken!

Als recruiter werk ik aan de voorkant van de organisatie en sla ik de brug tussen sollicitanten en de AFM. Naast de werving en selectie van nieuwe collega’s, draag ik bij aan de profilering van de AFM als werkgever. Deze combinatie vind ik erg leuk.

Ook het belang van het werk spreekt me aan. Het succes van de AFM begint immers met het aantrekken van de juiste mensen. Ik ben veel in gesprek met sollicitanten en managers en werk in een vakgebied dat volop in ontwikkeling is. Dit maakt het werk afwisselend.

De AFM is een dynamische organisatie. En op het eerste gezicht verwacht je het misschien niet, maar de sfeer is informeel en mensgericht. Dit maakt de AFM een fijne werkgever om voor te werken. Ook de locatie midden in het hart van Amsterdam draagt hier natuurlijk aan bij.









Contact informatie

mail:  recruitment@afm.nl
tel:  020-797 2667

AFM_Portret_CarlijnWestenbur_100x150px

De maatschappelijke rol die de AFM vervult, spreekt mij aan

Carlijn Westenburg

Volg mijCarlijn Westenburg

Aan de Universiteit van Amsterdam heb ik Beleid, Arbeid en Organisatie gestudeerd. Na mijn studie ben ik gestart bij een vermogensbeheerder, vervolgens heb ik een aantal jaar gewerkt bij een uitzendorganisatie.

Zes jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de AFM, omdat ik graag voor één organisatie wilde gaan werven en selecteren. De maatschappelijke rol die de AFM vervult, spreekt me erg aan.

Steeds meer wervingskanalen komen er bij, vooral Social media als Twitter en LinkedIn spelen tegenwoordig een grote rol. Ik maak hier dan ook dagelijks gebruik van. Ik houd me voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op recruitmentgebied.

In overleg met de afdelingshoofden bepalen mijn collega en ik aan welke eisen kandidaten moeten voldoen. Want zoeken we een medewerker die start op de arbeidsmarkt, of willen we juist een ervaren kandidaat met specifieke en specialistische vakkennis? Vervolgens bepalen we de wervingsstrategie, bewaken we het proces en doen uiteindelijk een aanbieding.









Contact informatie

mail:  recruitment@afm.nl
tel:  020-797 2662

 

Postadres:

Autoriteit Financiele Markten
Postbus  11723
1001 GS  Amsterdam

Bezoekadres:

Vijzelgracht  50
1017 HS  Amsterdam

Telefoon:

+31(0)20 - 797 2000 (Algemeen telefoonnummer)
+31(0)20- 797 3800 (Telefax)

Legitimatieplicht

De AFM voert een legitimatieplicht voor bezoekers. Bezoekers dienen een wettelijk geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen na ontvangst bij de receptie. Onder een geldig wettelijk legitimatiebewijs wordt verstaan een paspoort, rijbewijs of een identiteitskaart.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur

Route

Google maps