Terug

Contactformulier

Met jouw klacht lever je een belangrijke bijdrage om de financiële markten eerlijk te laten werken. Het Meldpunt kan geen persoonlijk (financieel) advies of bemiddeling bieden. Het contactformulier vind je onderaan deze pagina.   

Wat doet de AFM met jouw melding en de gegevens?

Als je een melding doet bij de AFM, dan hebben we contactgegevens nodig om jouw signaal te kunnen behandelen binnen de uitvoering van onze wettelijke taak. De contactgegevens hebben wij nodig voor interne vastlegging van contactmomenten, om jouw vraag of klacht goed te kunnen beantwoorden of als wij later nog vragen hebben of om informatie te kunnen geven. Als je anoniem wilt melden, kun je dit aangeven in het veld 'toelichting'. Meer informatie over privacy en onze wettelijke taak vind je in de privacyverklaring.

Stuur alleen relevante informatie voor de beoordeling van het signaal naar de AFM. Verwijder (persoons)gegevens die niet relevant zijn. Zo kunnen wij vragen en klachten zo zorgvuldig mogelijk behandelen, en rekening houden met de privacy van jou en van anderen.  

* verplicht veld

Via de link hieronder gaat u naar het contactformulier voor professionals.

Professionals contact pagina