Ik wil een wijziging doorgeven via het digitaal loket, hoe kan ik inloggen?

Om een wijziging door te geven via het digitaal loket moet u eerst inloggen met het AFM ID van uw onderneming. Als u (nog) geen AFM ID heeft, kan deze worden aangevraagd door een bestuurder van uw onderneming. De aanvraag kan ook door een andere functionaris worden ingediend. In dat geval moet u aanvullend aanleveren:

• een identiteitsbewijs van de aanvrager
  • een getekende verklaring van een zittende bestuurder
  • een KvK-uittreksel waarin deze zittende bestuurder wordt vermeld.

Vul het aanvraagformulier AFM ID uw bedrijfsgegevens in en kies zelf een gebruikersnaam. Binnen 1 à 2 werkdagen ontvangt u een wachtwoord op het door u opgegeven e-mailadres.