Terug

Contact met de InnovationHub AFM & DNB

U kunt uw vraag stellen via het aanvraagformulier. Kijkt u ook even bij de veelgestelde vragen en de informatie over vergunningen. Dat is wellicht de makkelijkste manier om antwoord op uw vraag te vinden.

Contact via het aanvraagformulier

Heeft u vragen over het toezichtsbeleid, wet- of regelgeving met betrekking tot uw innovatieve financiële producten en diensten en daarbij behoefte aan ondersteuning vanuit de InnovationHub? Dan kunt u contact met ons opnemen via de website van DNB.

Eenvoudig op weg

Als we u, naar aanleiding van uw vraag, uitnodigen voor een gesprek, of telefonisch of via de mail met elkaar in contact komen, is het nuttig als u vooraf (voor uzelf) een antwoord formuleert op onderstaande vragen. Mogelijk komen ze aan bod tijdens ons contact:

  • Op welke manier is uw financiële product of dienst vernieuwend ten opzichte van financiële producten en diensten die al op de markt zijn?
  • Kunt u ons een voldoende helder beeld bij uw financiële product of dienst schetsen?
  • Heeft u zicht op de regelgeving die relevant is voor uw financiële product of dienst?  
  • Heeft u zicht op uw risicobeheersing?

Reactie

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren op uw vraag. Hoe diep wij dan al op uw kwestie ingaan, hangt af van de vraag die u stelt. Afhankelijk van de vraag, nodigen wij u uit voor een gesprek bij de AFM of bij DNB. Bij eenvoudig te beantwoorden vragen, volstaat mogelijk telefonisch contact of contact via e-mail.

Informatie delen

Delen via: deel
Alle onderwerpen