Terug

Uitvraag belegd vermogen januari 2015 Voor Banken & verzekeraars

Op deze pagina vindt u meer informatie over de Uitvraag belegd vermogen januari 2015. Heeft u nog vragen of loopt u tijdens het invullen ergens tegenaan, dan kunt u per mail of telefoon contact opnemen met de contactpersonen die vermeld staan in de mail waarin u de inlogcodes en de verwijzing naar deze webpagina heeft ontvangen.

Inlog Uitvraag belegd vermogen januari 2015

Via de link op deze pagina kunt u naar de inlogpagina van de Uitvraag belegd vermogen januari 2015.

Tot wanneer heeft u de tijd om de uitvraag in te vullen en te versturen?

Voor het invullen en versturen van de uitvraag heeft u tot uiterlijk vrijdag 30 januari 2015 de tijd om het in te vullen en te versturen aan de AFM.

U kunt de uitvraag in meerdere sessies invullen, het hoeft niet in een keer. Wanneer u klaar bent met het invullen van de vragenlijst, kunt u de ingevulde vragenlijst downloaden en printen. Zo kunt u nagaan of u alle juiste gegevens heeft ingevuld. U kunt de uitgeprinte vragenlijst voor uw eigen administratie bewaren.

Hoe verstuurt u de vragenlijst?

U kunt de vragenlijst digitaal naar de AFM sturen. Om de vragenlijst digitaal in te dienen, drukt u aan het einde van de vragenlijst op de button ‘versturen’. De door u ingevulde antwoorden worden dan automatisch naar de AFM verzonden. Wijzigingen in de antwoorden zijn dan niet meer mogelijk.

Informatie delen

Delen via: deel
Alle onderwerpen voor Banken & verzekeraars