Terug

Webinar 'Dienstverlening op Maat' op 27 november

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) nodigt financiële dienstverleners uit voor een online seminar (webinar) over Dienstverlening op Maat. Worstelt u ook met het vernieuwen van uw dienstverlening, en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Meld u aan voor het webinar op 27 november.

Tijdens dit webinar beantwoorden wij aan de hand van concrete voorbeelden uit de markt verschillende vraagstukken rond kortere en efficiëntere dienstverlening aan de klant. Zoals: kan ik een internettool gebruiken om de inventarisatie van klantinformatie eenvoudiger te maken? Kan ik de klant meer zelf laten doen in voorbereiding op een adviestraject? En wanneer zou ik de inventarisatie of het adviestraject kunnen verkorten, en hoe zit het in dit geval met vastlegging?

Het webinar biedt volop mogelijkheden tot interactie met toezichthouders van de AFM. U kunt al uw vragen rechtstreeks stellen aan de toezichthouders en ook direct reageren op stellingen. U kunt het webinar volgen vanaf uw eigen werkplek. Ook kunt u deze later terugkijken.

Om deel te nemen moet u een account aanmaken. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en slechts gebruikt voor het volgen van het webinar.

 

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel