Terug

AFM legt last onder dwangsom op aan Dragon Volendam B.V. (Atlas Investmentsgroup)

Nieuws Dit bericht is ouder dan drie jaar. De inhoud is daarom mogelijk niet meer actueel.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 15 april 2011 een last onder dwangsom opgelegd aan: Dragon Volendam B.V., handelend onder de naam Atlas Investmentsgroup, gevestigd op het adres Damcoogh 40, 1132 ED Volendam.

De last onder dwangsom is opgelegd, omdat Atlas Investmentsgroup niet voldoet aan de informatieverzoeken van de toezichthouders van de AFM. Atlas Investmentsgroup is om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat Atlas Investmentsgroup financiële diensten heeft verleend, of nog steeds verleent, zonder dat Atlas Investmentsgroup hiervoor een vergunning heeft van de AFM.

Atlas Investmentsgroup heeft de verzochte informatie niet binnen de gestelde termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. De verzochte informatie moet nog steeds aan de AFM worden geleverd.

U kunt het volledige besluit hiernaast in PDF-formaat downloaden.

De AFM vraagt het publiek om informatie over Atlas Investmentsgroup te delen met de AFM. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).

De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Informatie delen

Delen via: deel